Jeres brand, jeres design

Cardable™ giver jer værktøjerne til at designe jeres kort, så de kan afspejle netop jeres unikke virksomhedsbrand. Jeres kunder vil dermed nemt kunne genkende designet fra brandet som de stoler på og elsker.

I kan til enhver tid også bruge Cardable™ til, at lave ændringer af jeres eksisterende kort design. Herunder alt fra tekst og billeder helt ned til selve kortets farve.

iPhone_shadow

Apple Passbook iOS 7


Distribution

Send jeres digitale kundekort direkte til jeres kunders telefoner, gennem nem SMS og email distribution.

Distribution_inverse_grey


Statistik

Følg udviklingen gennem grafer og relevante tal for hvert enkelt kort.

Se_statistikker_mac


Push-notifikationer

Udsend push-notifikationer til jeres kunders telefoner så de holdes up-to-date og aktiveres via nyheder og tilbud. Dette innovative dialogværktøj hjælper med at øge den tilbagevendende kundestrøm og dermed omsætningen for jeres virksomhed.

iPhone_red_push

Push-notifikation, iOS 7


Gps-notifikationer

Opsæt relevante GPS-notifikationer, der vises på jeres kunders telefoner, når de færdes i bestemte områder.

Geo_lokation_v02

ERP/POS


ERP -og POS Integration

Cardable har mulighed for dyb integration med dit nuværende ERP -og POS system. Digitale kort vil dermed kunne blive en del af jeres ansattes eksistrende arbejdsrutiner. Vi tilbyder integrations løsninger til følgende systemer/samarbejdspartnere:

admind_int

Ønsker I integration til et andet system?

Ring og hør om jeres muligheder.

API


REST-API

Cardable er bygget som en REST-API. I har derfor uanede muligheder for, at bygge en integration med jeres egen eksisterende service.

Se vores API-dokumentation her.


4 hurtige

Hvad er et digitalt kort?

Et digital kort er en repræsentation af et givent fysisk kort. Det kan være medlemskort, billetter og kuponer. Udover at gælde som et normalt kort, har et digital kort digitale funktionaliteter. Kortet giver bl.a. mulighed for push-beskeder, GPS-notifikationer og illustrative gengivelser af jeres produkt, event, tilbud eller tilsvarende.

Hvad er en digital pung?

En digital pung er en digitalisering af din nuværende pung, hvor du kan samle betalingskort, medlemskort, kuponer og billetter ét sted. Det er typisk en applikation, du finder på din smartphone, herunder Apples Passbook.

Hvad er Cardable™?

En webbaseret administrationsplatform, der giver jer værktøjerne til at udstede, distribuere og vedligeholde digitale kort til den digitale pung. Udover at administrere jeres kort, giver Cardable™ desuden et fyldestgørende overblik over jeres kort, i form af statistikker.

Iphone og android understøttes

Cardable™ understøtter Apples Passbook, som er en standard-applikation, du finder på alle iPhones med iOS6 eller højere. Passbook udvikles af Apple, og er Apples bud på en digital pung.

Cardable™ understøtter på nuværende tidspunkt Android-telefoner med 3. part-appen PassWallet, ligesom vi understøtter Google Wallet, når den er tilgængelig i DK.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA JER.

+45 20303365

kontakt@karemedia.dk

Helsingforsgade 27A, 8200 Aarhus N